Våtrumsrenovering: Badrum, WC, Tvättstuga, Relax/spa/bastu i Alvik & Bromma

En våtrumsrenovering kräver noggrann planering och stor kunskap. Det finns mycket att tänka på som involverar viktiga regler, arbetsmoment och val av material. Lyckligtvis besitter våra hantverkare stor yrkesskicklighet och bred erfarenhet som är av stor vikt vid renovering av våtrum, tätskikt och kakling. Vår välrenommerade firma kan hjälpa dig med att bygga spa eller skapa en relaxavdelning, renovera tvättstugan i källaren, installera en gästtoalett eller göra om ditt badrum till helkaklat.

Viktigt med säkra rördragningar i renovering av våtrum

Rördragningar och elarbeten i våtrum ska göras av certifierad fackman. Oavsett om du vill installera golvvärme samtidigt som du renoverar ditt badrum eller om du ska bygga helt nytt badrum i en nyproduktion, har vi vad som krävs för att jobbet ska bli rätt utfört och du ska bli hundraprocentigt nöjd. Eftersom vi har ett stort kontaktnät av pålitliga hantverkare både när det gäller rörmokeri och elarbeten med mera behöver du bara be om en kostnadsfri offert så sköter vi kontakten med resten i vårt nätverk.

Din VVS-entreprenör olika våtrumsrenoveringar i Stockholm

Som badrumsentreprenör står vi ofta inför olika utmaningar och uppdrag inom allt som har att göra med renovering eller byggnation av våtrum och badrum. Vi tar oss an jobb inom följande kategorier:

 • Totalrenovering av våtrum
 • Relaxrum och relaxavdelningar i sommarstugor och villor
 • Renovering av tvättstuga
 • Rörbyten
 • Bygga badrum
 • Bygga gästtoalett
 • Insättning av kommodskåp

Du som även vill förändra ditt våtrum eller badrum med enkla medel kan ta hjälp av oss vid installationer. Passa på att byta ut blandare och kranar för ett modernare utseende. Vi hjälper dig med allt, både med det lilla och det stora. Självklart kan du ta del av ROT-avdraget när du anlitar oss!

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *