Installera Enskilt Avlopp, Reningsverk, Trekammarbrunn/Slamavskiljare i Alvik & Bromma

Undvik smuts och grova partiklar i ditt avloppsvatten innan reningsförloppet genom att installera en trekammarbrunn som är en typ av slamavskiljare. Trekammarbrunnen placeras i ett enskilt avloppsreningssystem, men det krävs också efterföljande reningsåtgärder eftersom detta inte godkänns som enskilt reningsverk. Våra behöriga och kompetenta VVS-installatörer kan branschreglerna och kraven på reningsverk och kan ge dig råd, tips och ett ordentligt utfört arbete.

Olika typer av anläggningar i Stockholm

Vill du har slamavskiljare med minireningsverk? Önskar du anlägga trekammarbrunn med infiltration? Det finns flera flexibla och smarta lösningar att använda sig av och det kan också vara viktigt att veta hur kommunen har bedömt din trekammarbrunn. Vi har goda kunskaper gällande miljö- och hälsokrav på reningsverk och trekammarbrunnar och svarar gärna på alla dina frågor rörande ämnet.

Installera slamavskiljare med ROT-avdraget

Vid anläggning av enskilt avlopp och trekammarbrunn har du rätt till skattereduktionen på 30% av arbetskostnaden, det så kallat ROT-avdrag. Detta oavsett om du installerar en infiltrationsanläggning, minireningsverk eller dylikt. Prata med oss direkt eller beställ ett kostnadsfritt prisförslag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *