Byte Rörledningar & Bilning Avloppsrör i Alvik & Bromma

Att utföra stambyten är något de flesta vet måste göras efter ett antal årtionden, men vad många inte har en aning om är att även servisledningar måste bytas ut. Den inkommande vattenledningen i äldre hus har tendens att bli igentäppt oftare än den nya som är av plast och av halare material. Den kan dock spricka efter en tids bruk. Våra VVS-installatörer har stor vana och kunskap om byten av rörledningar och bilning av avloppsrör. Kontakta oss för en kostnadsfri offert så tar vi vid!

Bilning av avloppsrör i samband med badrumsrenoveringen

I samband med att man byter ut avloppsrören rekommenderas även att man renoverar badrummet. Vi har kunskap om att bila och spåra avloppsrör oavsett om det rör sig om mindre ingrepp eller en helrenovering. Vi har stor projektvana och anlitas av husägare, fastighetsägare, BRF:er och industrier.

Byten av rörledningar i Stockholm

Vi utför bilning och spårning av avloppsrör i Alvik och i övriga förorter i västra delen av Stockholm. Bor du i Sundby, Gamla Råsunda eller Solna kan du få hjälp av vår rutinerade personal som har arbete med helhetslösningar och konstruktiva dialoger som en del av sin vardag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *