Relining rörledningar & renovering avloppsrör i Alvik & Bromma

Relining är en billigare och snabbare metod än ett reguljärt stambyte. Enkelt förklarat är relining eller rörinfodring som det också kallas, ett sätt att renovera avlopp som inte är så komplicerat som ett stambyte. Vid rörinfodringen läggs istället in ett nytt rör i det befintliga utan att för den skull tumma på diametern. Resultatet blir ett jämnare vattenflöde, lägre friktion och mindre risker för stopp i avloppen.

Vi har lång branscherfarenhet av relining

Våra rörmokare i VVS-firman i Alvik har utfört ett stort antal rörinfodringar i fastigheter och villor runt om i Stockholm och Alviks-trakten. Vi rekommenderar relining när ett stambyte kan bli både för kostsamt och för avancerat samt i bostäder där det finns marmorgolv. Vi ger dig gärna experthjälpen som vi tillhandahåller och börjar arbetet med en analys av just din fastighet eller villa.

Renovering i samband med rörinfodringen i Stockholm

Under en pågående avloppsrenovering kan det även behövas bytas ut elledningar. Kök och badrum kan i samma veva få en renovering. Oavsett hur omfattande vårt jobb blir så är vi alltid öppna för förslag gällande renoveringar i samband med reliningen. Eftersom vi erbjuder totalentreprenad ser vi till att kontakta de hantverkare i vårt kontaktnät som behövs för att jobbet ska bli komplett utfört. Du kan lita på oss!

Varmt välkommen att be om en kostnadsfri offert på relining och eventuell renovering av kök eller badrum!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *