Byta golvbrunn, toalettstol & takdusch i Alvik & Bromma

I badrum, tvättstugor och toaletter, överallt där det finns golvbrunnar, wc-stolar och takduschar kan det efter en tid bli dags att byta ut alla delar. En toalettstol blir med tiden smutsig och får kalkfläckar, en golvbrunn kan bli för tilltäppt och en takdusch kan läcka. Vi finns här för dig när du vill byta ut det ena eller det andra för att modernisera, renovera eller förenkla.

Välj en kvalitativ golvbrunn för din säkerhet

Vår VVS-firma har ett antal gånger fått i uppdrag att byta golvbrunn i hus och lägenhet. Golvbrunnen är av stor vikt då den har som uppgift att ta hand om det utströmmande vattnet från dusch, badkar och tvättmaskin. Ofta har golvbrunnen ett vattenlås och i källare brukar den vara försedd med backvattenlås. Vi har stor erfarenhet av golvbrunnar och hur de ska bytas eller monteras. Det är ytterst viktigt att de är av hög kvalitet och godkända av Säker Vatten.

Vi byter din takdusch mot en trendigare i Stockholm

Takduschar har fått ett rejält uppsving och är både vackra och praktiska. Att byta takdusch kan göra mycket för ett badrum utan att du behöver renovera allt. Våra hantverkare är oerhört duktiga på takduschar och har dessutom ett öga för detaljer. Vi byter gladeligen ut din dusch mot en ny eller installerar en takdusch när du vill slänga ut badkaret.

Fräscha upp med en ny wc-stol

Börjar din gamla toalettstol se sliten och smutsig ut? Då är det dags att byta ut den mot en ny och modernare. Ett tips är att skaffa en vägghängd toalettstol eftersom den är betydligt enklare att rengöra under. Om du vill veta mer om vilken toastol som passar i ditt badrum är du varmt välkommen att kontakta oss så kan våra experter ge dig råd.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *