Stopp i avlopp & avloppsrensning i Alvik & Bromma

Lider du som så många husägare och fastighetsägare av stopp i avloppet eller igenkalkade avloppsrör? När vattenflödet försämras eller när beläggningarna gör att vattnet inte längre rinner obehindrat är det dags för en avloppsrensning. Vår pålitliga och duktiga VVS-firma i Alvik tillämpar olika rensningstekniker såsom högtrycksspolning, fräsning och rotskärning. Metoderna går bland annat ut på att antingen ta bort beläggningarna med vatten genom spolning eller med fräsning, en mekanisk metod.

Vi utför regelbundna spolningar för ett bättre vattenflöde

Äger du en fastighet där många boende delar på avloppsrören är det viktigt att utföra regelbundna rensningar och spolningar så att vattenflödet rinner obehindrat. Vi rekommenderar att göra detta vart femte år, då brukar avloppsrören hålla sig i bättre skick och du slipper problem med beläggningar.

Be om ett gratis kostnadsförslag på avloppsrensning i Stockholm

Är det dags för en avloppsrensning i din villa eller fastighet? Be om en kostnadsfri offert så återkommer vi snarast. Du förbinder dig inte till något och kan lugnt tänka igenom ditt beslut innan vi påbörjar arbetet.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *