Installera eller byta varmvattenberedare i Alvik & Bromma

En varmvattenberedares livslängd påverkas av flera faktorer. Dels på vattnets hårdhet och dels isoleringen. Efter ett tag kan din varmvattenberedare börja krångla och du kan känna att du inte längre får varmt vatten eller att vattnet är ljummet. Även andra funktioner kan försämras. Vi har många års erfarenhet av att installera varmvattenberedare och att till exempel byta din vanliga varmvattenberedare till en värmepumpsvarmvattenberedare.

Vi utför installationer av följande beredare i Stockholm

Det finns olika typer av varmvattenberedare och vi har stor kunskap om samtliga varianter:

 • Förrådsberedare
 • Ackumulatortank
 • Värmepumpsvarmvattenberedare som är varmvattenberedare med inbyggd värmepump
 • Genomströmningsberedare

Vi erbjuder dig helhetslösningar och rådgivning om vilken typ av varmvattenberedare du bör ha i ditt hus, din lokal eller din fastighet. Det kan röra sig om varmvattenberedare till en mindre sommarstuga eller ett Attefallshus, en större bostadsrätt eller en pampig villa. Du kan också välja mellan olika typer av varmvattenberedare vid en installation såsom koppar, emalj och i rostfritt stål.

Använd ROT-avdraget för installation av varmvattenberedare

Om du är privatkund hos oss och äger din villa, bostadsrätt eller sommarstuga har du rätt att nyttja ROT-avdraget. Avdraget ligger i dagsläget på 30% av arbetskostnaden och dras av direkt på fakturan. Vi sköter hela kontakten med Skatteverket och du kan lugnt luta dig tillbaka.

Kontakta oss idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *