Stamspolning & Spola Avlopp med Högtrycksspolning i Alvik & Bromma

Ibland kan avlopp bli igenkorkade med fett och matrester och andra gånger kan det bli tvärstopp i toaletten som inte en vaskrensare kan klara av. Då rycker vår VVS-firma i Alvik ut och gör stamspolningar och högtrycksspolningar för att ta bort proppar och återställa vattenflödet.

Slamsugning till fastigheter och brf:er i Stockholm

Vi utför regelbundet avloppsspolningar och slamspolningar till fastighetsvärdar och BRF:er, men även till kommuner, företag och landsting. Under arbete används specialanpassade slamfordon som underlättar spolningen av rören. Behöver du, din BRF eller ditt företag komma i kontakt med oss kan du antingen ringa eller fylla i kontaktformuläret. Detta gäller även vid akuta situationer. Du kan även begära en kostnadsfri offert så återkopplar vi snarast med ett anbud.

Rörfilmning och underhållsspolning i förebyggande syfte

För att rengöra avloppsrören kan även en underhållsspolning någon gång då och då göra stor nytta för att undvika framtida proppar. Vi erbjuder i förebyggande syfte även rörfilmning åt samtliga kunder för att få ett hum om hur deras avloppssystem ser ut i dagsläget.

Miljövänliga metoder av avloppsspolning

När vi högtrycksspolar och utför slamspolning gör vi det med miljövänliga metoder. Det innebär att vi använder hett vatten som löser upp proppar och stopp hellre än att använda dåliga kemikalier som förgiftar grundvattnet och etsar sig fast på rören.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *