Installera eller byta diskmaskin, tvättmaskin & vitvaror i Alvik & Bromma

Är du trött på att springa till tvättstugan och vill installera en egen tvättmaskin? Eller ska bostadsrättsföreningen göra ett eget tvätthus åt de boende? Våra uppdrag inkluderar bland annat tvättstugerenoveringar, renovering av toalett/wc och badrum, installation av vitvaror och diskmaskin samt byten av äldre modeller till nyare versioner. Med oss i ryggen går din renovering som smort och du kan sedan njuta av dina nya och välfungerande vitvaror.

Tvättmaskin och diskmaskin gör skillnad i vardagen

Det är inte alltid lätt att få vardagspusslet att gå ihop. Genom att installera en tvättmaskin och/eller en diskmaskin i kök och badrum sparar du värdefull tid som du kan lägga på familjen och dig själv. Våra kunniga hantverkare och rörmokare byter och installerar diskmaskin, vitvaror och tvättmaskin där du helst vill ha dem förutsatt att rördragningarna tillåter det. Står vi inför utmaningar ser vi till att möta dina behov så mycket det går.

Snabba och korrekta installationer i Stockholm

Din VVS-entreprenör i Alvik utför alltid snabba och pålitliga installationer av samtliga vitvaror i din tvättlokal eller tvättstuga, alternativt kök eller badrum. Vi har stor erfarenhet av tätskikt i våtrum så att du undviker fuktskador och läckage. När du anlitar oss kan du vara säker på att resultatet blir perfekt och att vår noggrannhet lönar sig.

Be om en kostnadsfri offert idag så skrider vi snart till verket!

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *