Brunnsborrning & Installera Bergvärme i Alvik & Bromma

Önskar du hjälp med brunnsborrning och borrning för bergvärme för att energieffektivisera ditt hus? Vi är experter på borrning av vattenbrunnar och installation av bergvärme. Till oss kan du vända dig om du befinner dig i västa delen av Stockholm – i orter som Abrahamsberg, Nockeby och Äppelviken.

Avancerad borrning kräver stor kunskap

Vår VVS-firma arbetar enligt branschens alla regler och är certifierade brunnsborrare. Vi fixar en bergsborrad dricksvattenbrunn med våra avancerade maskiner, breda yrkesskicklighet och en positiv inställning. Allt vi gör gör vi med kunden och miljön i fokus. Arbetet sker enligt svensk standard så att alla våra kunder ska känna sig trygga och tillfreds med sitt dricksvatten.

Bergborrade brunnar för energisnål bergvärme i Stockholm

Idag är det mycket populärt att installera bergvärme i svenska villor. Man kallar det även för bergborrad energibrunn. Här borras det djupt ner i berget för att sedan skicka ner en slang som med hjälp av ett köldmedium tar vara på bergvärmen och leder den direkt upp i huset. Detta värmesystem är energisnålt, smart och långlivat. Väcker bergborrade energibrunnar ditt intresse ska du kontakta oss för ett kostnadsfritt prisförslag.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *