Installera eller byta blandare / köksblandare i Alvik & Bromma

Många villaägare eller de som äger fritidshus behöver ibland byta köksblandare och duschblandare. Du kanske vill ha en snyggare och mer passande tvättställsblandare eller så önskar du matcha ditt badrum med en modernare badrumskran. Om din befintliga blandare har gått sönder eller utsatts för för mycket kalk så kan det vara dags för en ny. Detta gör vi snabbt och effektivt till konkurrenskraftigt pris.

Vi efterlämnar ett fungerande badrum i Stockholm

Oavsett vilket ärende du har så garanterar vi att vi kan göra dig nöjd. Våra certifierade rörmokare byter blandare var och varannan dag och lämnar alltid efter sig ett fungerande badrum med snyggt utförda installationer och rinnande vatten utan konstigheter. Oavsett om du är fastighetsägare och behöver byta ut alla blandare i samtliga lägenheter inför en renovering eller om du äger en villa eller sommarstuga som du vill uppdatera, kan du vara säker på att jobbet utförs enligt branschens alla standarder.

Högkvalitativ rörservice till fördelaktiga priser

Att byta badkarsblandare eller köksblandare behöver inte vara dyrt. Vi erbjuder alltid våra kunder hög service till fördelaktiga priser. Vår kundnöjdhet är viktigast för oss samt att vår kundgrupp även ska ha råd att anlita oss utan tveksamheter. Be om en kostnadsfri offert så vet du exakt vad du ska betala innan vi påbörjat arbetet.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *