Byta vattenutkastare & trädgårdskran

Om du har trädgård är det vanligt att du också har eller vill ha en trädgårdskran eller vattenutkastare. Då kan du vattna dina rabatter, ditt gräs och dina buskar och få en grönskande och spirande trädgård. Eftersom vintern i Sverige oftast bjuder på frost, snö och kyla är det lätt hänt att våra vattenutkastare rostar eller fryser för att sedan läcka eller inte fungera alls. Då står vår skickliga VVS-firma i Alvik redo att byta ut din trädgårdskran mot en robustare och säkrare variant som håller längre.

Kvalitetstänk och noggrannhet vid montering av vattenutkastare i Stockholm

När man monterar en trädgårdskran så är borrningen av hålet något av det viktigaste. Det ska nämligen slutta nedåt för att frysskyddet ska fungera som det bör. Vattenutkastarens spindelventil ska vara förlängd ända bort till anslutningspunkten. När du stänger av vattenutkastaren stängs den även av inne i huset, det finns därför ingen risk för förfrysning. Det är viktigt att hela processen och monteringen sker korrekt samt att trädgårdskranen sitter bra till på husväggen. Våra duktiga VVS-montörer guidar dig mer än gärna till placering av vattenutkastare. Med en kostnadsfri offert får du även reda på vad hela arbetet skulle kosta. Vi har inga dolda avgifter och håller alltid en transparent profil!

Lägre kostnad med ROT-avdraget

Byte av vattenutkastare är berättigat till ROT-avdraget. Det betyder att du som privatkund får nedsatta kostnader på själva arbetsmomentet när du byter din befintliga trädgårdskran. Avdraget görs direkt på fakturan så du slipper bry dig om onödigt pappersarbete och kontakt med Skatteverket.

Kontakta oss idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *